Tapahtuma

Pitäisikö huolestua, jos julkiset palvelut ovat vain digiä? -webinaarin tallenne katsottavissa!

Digitalisoituminen on muuttanut vauhdilla arkipäiväämme, kun yksityiset ja julkiset palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Myös vapaa-ajanvietto ja sosiaaliset suhteet ovat muuttuneet vuosikymmenten takaisesta. Koronakriisi on vielä vauhdittanut tätä muutosta, ja pakottanut lähes kaikki digiloikkaan. Tässä kolmen webinaarin sarjassa keskustellaan digitalisoitumisen vaikutuksista arkeemme.

Sarjan järjestää Strategisen tutkimuksen ohjelma Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa. Tutkijat tarkastelevat digitalisoitumista tuoreiden tutkimustulosten valossa, ja eri sidosryhmiä edustavat keskustelijat tuovat esiin digitalisoitumisen laajoja yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Ensimmäinen keskustelu järjestettiin 11.3. teemalla Pitäisikö huolestua, jos julkiset palvelut ovat vain digiä. Tilaisuuden tallenteen voi nyt katsoa tästä!

Keskustelijoina olivat apulaisprofessori Karoliina Talvitie-Lamberg IDA-tutkimushankkeesta, neuvotteleva virkamies Marjukka Saarijärvi valtiovarainministeriöstä, pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell Kuluttajaliitosta, sekä tutkimusprofessori Tarja Heponiemi DigiIN-tutkimushankkeesta. Tapahtuman juonsi Panu Mäenpää.

Lisää tietoa tulevista webinaareista löytyy täältä.