Tapahtuma

Digiosallisuus – puhutaan ratkaisuista! -seminaari

Digiosallisuus – mitä osallisuus on ja miksi se on tärkeää? Onnistuuko osallistuminen demokraattiseen yhteiskuntaan ilman digiosallisuutta? Miten osallisuus jakautuu? Voiko digiosattomuus olla uusi syrjäytymisen muoto? Mitä digiosallistaminen pitää sisällään? Millaisia ratkaisuja voimme löytää osallisuuden lisäämiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn?

Tervetuloa 12.5. klo 13-16 järjestettävään seminaariin, jossa tutkijat ja yhteiskunnalliset vaikuttajat käyvät vuoropuhelua tämän päivän ja tulevaisuuden digiosallisuudesta. Seminaari järjestetään Helsingin kaupungintalon Tapahtumatorilla, ja sitä voi seurata myös verkkolähetyksenä. Ilmoittaudu joko Tapahtumatorille tai verkkolähetykseen tästä! Paikalle voidaan ottaa 100 osallistujaa.

Strategisen tutkimuksen neuvoston Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa -ohjelmaan kuuluvien hankkeiden tutkijoista puhumassa Susanna Paasonen (IDA-tutkimushanke, Turun yliopisto), Anne Kouvonen (DigIN-tutkimushanke, Helsingin yliopisto) sekä Terhi-Anna Wilska (DigiConsumers-tutkimushanke, Jyväskylän yliopisto).

Paneelikekustelussa mukana Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalo, Kreabin Managing Partner Mikael Jungner, sekä Vincitit liiketoimintajohtaja Henna Niiranen.