Blogi

Pitäisikö huolestua, jos raha on vain digiä? -webinaarin tallenne

Digitalisoituminen on muuttanut vauhdilla arkipäiväämme, kun yksityiset ja julkiset palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Myös vapaa-ajanvietto ja sosiaaliset suhteet ovat muuttuneet vuosikymmenten takaisesta. Koronakriisi on vielä vauhdittanut tätä muutosta, ja pakottanut lähes kaikki digiloikkaan. Tässä kolmen webinaarin sarjassa keskustellaan digitalisoitumisen vaikutuksista arkeemme.

Sarjan järjestää Strategisen tutkimuksen ohjelma Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa. Tutkijat tarkastelevat digitalisoitumista tuoreiden tutkimustulosten valossa, ja eri sidosryhmiä edustavat keskustelijat tuovat esiin digitalisoitumisen laajoja yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Toinen keskustelu järjestettiin 20.4. teemalla Pitäisikö huolestua, jos raha on vain digiä. Tilaisuuden tallenteen voi nyt katsoa tästä!

Keskustelijoina olivat tutkija Jukka Ruohonen IDA-tutkimushankkeesta, professori Mika Pantzar Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksesta, professori Terhi-Anna Wilska DigiConsumers-tutkimushankkeesta ja talousneuvonnan asiantuntija Erkki Ukkola.

Lisää tietoa webinaareista löytyy täältä.